7100 Szekszárd, Epreskert utca 9.

Híreink

Gépjárművezető kollégákat keresünk!
Azonnali munkakezdéssel GÉPJÁRMŰVEZETŐ munkatársakat keresünk hulladékgyűjtő gépjárműre! Amit nyújtunk: hosszútávú munkalehetőség, béren kívüli juttatás, jutalomrendszer, bejárási támogatás, munkaruha. Feltétel: C kategóriás jogosítvány, GKI engedély, 8 általános bizonyítvány. Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent.
Jelentkezni emailen fényképes önéletrajzzal a kbence@aliscaterra.hu címen, vagy a +36 74 528 850-es telefonszámon.
Ügyfélszolgálati zárva tartás

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti személyes és telefonos ügyfélszolgálatunk 2022. május 20.-án (pénteken) szakmai továbbképzés miatt  ZÁRVA tart.

Megértésüket köszönjük!

Elmaradt hulladékszállítás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. 05. 04-én Tolnán a Móricz utcában, az ott zajló építkezés (villanyoszlop csere) miatt meghiúsult a kommunális hulladék elszállítása.

A hulladékszállítás pótlására csütörtökön (2022. 05. 05.) kerül sor.

Megértésüket köszönjük!

Elmaradt hulladékszállítás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy Kétyen a Kossuth utcában - a folyamatban lévő csapadékvíz csatorna építése miatt - a kommunális és a zöld hulladék szállítása  a mai napon (2022. 05. 05-én) elmaradt.

Kérjük Önöket, hogy a következő ürítési alkalommal (2022. 05. 12.) a többlet kommunális hulladékot zárt zsákban helyezzék ki a hulladékgyűjtő edények mellé. Kollégáink a többlet kommunális és a zöld hulladékot is el fogják szállítani, amennyiben be tudnak menni Kossuth utcába.

Megértésüket köszönjük!

 

Ünnepi nyitvatartás

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy 2022. április 14-én (csütörtökön) a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti ügyfélszolgálat 08:00-12:00-ig tart nyitva.

A szekszárdi, tolnai, bátaszéki és szedresi hulladékudvarok 2022. április 16-án (szombaton) zárva tartanak.

Nyitás április 19-én, kedden.

Megértésüket köszönjük!

Ügyfélfogadás változás

Az Alisca Terra Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti ügyfélszolgálat 2022. március 26-án technikai okok miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Hulladékudvarok nyitvatartása

Értesítjük titsztelt ügyfeleinket, hogy a szekszárdi, tolnai, bátaszéki és szedresi hulladékudvarok 2022. március 15-én zárva tartanak.

Nyitás március 16-án, szerdán.

Megértésüket köszönjük!

Szelektív gyűjtőedények

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a szelektív (kék és sárga fedelű) gyűjtőedényekbe csak szelektív hulladék tehető!

Egyéb hulladékot ezekből az edényekből nem áll módunkban elszállítani, abban az esetben sem, ha az edény fedele átfestésre kerül!

A hulladéktárolók az Alisca Terra Nonprofit Kft. tulajdona és díjmentesen lett az ingatlanhasználók rendelkezésére bocsátva. Amennyiben a hulladéktárolót nem használják szelektív hulladék gyűjtésére, kérjük, adják le az Alisca Terra Nonprofit Kft. telephelyén.

Rendkívüli zöldjárat

Értesítjük Szekszárd város lakosságát,

hogy - tekintettel a töldhulladék megnövekedett mennyiségére - az Önkormánytat

rendkívüli zöldjáratot rendelt el.

A gyűjtő járat 2022. március 12-én, szombaton szedi a zöldhulladékot.

Kérjük, hogy az ágakat, gallyakat 70 cm hosszú, 50 cm átmérőjű kötegekben, a levelet, füvet biológiailag lebomló zsákokba gyűjtsék, és helyezzék ki.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2022. március 1. - március 10. között a biológiailag lebomló zsákok átvehetők a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban, nyitvatartási időben.

Szelektív gyűjtőedények

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a szelektív (kék és sárga fedelű) gyűjtőedényekbe csak szelektív hulladék tehető!

Egyéb hulladékot ezekből az edényekből nem áll módunkban elszállítani.

A hulladéktároló díjmentesen lett az ingatlanhasználó rendelkezésére bocsátva. Amennyiben a hulladéktárolót nem használják szelektív hulladék gyűjtésre, kérjük, adják le az Alisca Terra Nonprofit Kft. telephelyén.