7100 Szekszárd, Epreskert utca 9.

Híreink

Hulladékudvarok nyitvatartása

Értesítjük titsztelt Ügyfeleinket, hogy a szekszárdi, tolnai, bátaszéki és szedresi hulladékudvarok 2022. augusztus 20-án (szombaton) zárva tartanak.

Nyitás 2022. augusztus 23-án, kedden.

Megértésüket köszönjük!

Szekszárdi hulladékudvar zárva

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Szekszárd Damjanich utcai hulladékudvar technikai okok miatt 2022. 06. 11-én (szombaton) zárva tart!

Az elmúlt két napban lehullott nagy mennyiségű csapadékot a közterületi árkok nem tudták elvezetni, ezért a hulladékudvar egy részét víz borítja. A csapadékvíz miatt a konténereket nem lehet biztonságossan megközelíteni.

2022. 06. 14-én (kedden) a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük!

Azbesztmentesítési pályázat - 2022.06.01-től

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. 2022. június 1-jével országos azbesztmentesítési pályázatot hirdet lakossági ügyfelei részére.

A pályázatokat június 20. 8.00 órától lehet beadni az nhkv.hu/azbeszt honlapon keresztül.

A pályázatról részletes információkat az alábbi oldalon olvashatnak: https://nhkv.hu/azbeszt-informaciok

Az NHKV Zrt. a pályázat megvalósításához az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól kapott támogatást a Tiszta Ország Program keretében. A program a jogszerű hulladéklerakás támogatását és az illegálisan lerakott hulladéklerakók felszámolását kívánja elérni.

Hulladékudvar zárva tartás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tolnai és a Bátaszéki hulladékudvarok 2022. 05. 27-én (pénteken) 12:00 órától technikai okok miatt zárva tartanak.

Nyitás a megszokottak szerint 2022. 05. 28-án (szombaton) 8:00 órakor.

Megértésüket köszönjük!

Gépjárművezető kollégákat keresünk!
Azonnali munkakezdéssel GÉPJÁRMŰVEZETŐ munkatársakat keresünk hulladékgyűjtő gépjárműre! Amit nyújtunk: hosszútávú munkalehetőség, béren kívüli juttatás, jutalomrendszer, bejárási támogatás, munkaruha. Feltétel: C kategóriás jogosítvány, GKI engedély, 8 általános bizonyítvány. Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent.
Jelentkezni emailen fényképes önéletrajzzal a kbence@aliscaterra.hu címen, vagy a +36 74 528 850-es telefonszámon.
Ügyfélszolgálati zárva tartás

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti személyes és telefonos ügyfélszolgálatunk 2022. május 20.-án (pénteken) szakmai továbbképzés miatt  ZÁRVA tart.

Megértésüket köszönjük!

Elmaradt hulladékszállítás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. 05. 04-én Tolnán a Móricz utcában, az ott zajló építkezés (villanyoszlop csere) miatt meghiúsult a kommunális hulladék elszállítása.

A hulladékszállítás pótlására csütörtökön (2022. 05. 05.) kerül sor.

Megértésüket köszönjük!

Elmaradt hulladékszállítás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy Kétyen a Kossuth utcában - a folyamatban lévő csapadékvíz csatorna építése miatt - a kommunális és a zöld hulladék szállítása  a mai napon (2022. 05. 05-én) elmaradt.

Kérjük Önöket, hogy a következő ürítési alkalommal (2022. 05. 12.) a többlet kommunális hulladékot zárt zsákban helyezzék ki a hulladékgyűjtő edények mellé. Kollégáink a többlet kommunális és a zöld hulladékot is el fogják szállítani, amennyiben be tudnak menni Kossuth utcába.

Megértésüket köszönjük!

 

Ünnepi nyitvatartás

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy 2022. április 14-én (csütörtökön) a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti ügyfélszolgálat 08:00-12:00-ig tart nyitva.

A szekszárdi, tolnai, bátaszéki és szedresi hulladékudvarok 2022. április 16-án (szombaton) zárva tartanak.

Nyitás április 19-én, kedden.

Megértésüket köszönjük!

Ügyfélfogadás változás

Az Alisca Terra Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti ügyfélszolgálat 2022. március 26-án technikai okok miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Hulladékudvarok nyitvatartása

Értesítjük titsztelt ügyfeleinket, hogy a szekszárdi, tolnai, bátaszéki és szedresi hulladékudvarok 2022. március 15-én zárva tartanak.

Nyitás március 16-án, szerdán.

Megértésüket köszönjük!

Szelektív gyűjtőedények

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a szelektív (kék és sárga fedelű) gyűjtőedényekbe csak szelektív hulladék tehető!

Egyéb hulladékot ezekből az edényekből nem áll módunkban elszállítani, abban az esetben sem, ha az edény fedele átfestésre kerül!

A hulladéktárolók az Alisca Terra Nonprofit Kft. tulajdona és díjmentesen lett az ingatlanhasználók rendelkezésére bocsátva. Amennyiben a hulladéktárolót nem használják szelektív hulladék gyűjtésére, kérjük, adják le az Alisca Terra Nonprofit Kft. telephelyén.